Díaz fa una crida al vot: “Ens juguem despertar-nos demà amb més drets, democràcia i llibertat”

La candidata de Sumar adverteix de la "importància" d'aquestes eleccions perquè s'hi decideix "la pròxima dècada"

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, vota a l'Escola d'Enginyers de Mines de Madrid
La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, vota a l'Escola d'Enginyers de Mines de Madrid.

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, ha fet una crida aquest diumenge als ciutadans perquè vagin a votar. “Avui és un dia molt important. Ens juguem despertar-nos demà amb més drets, democràcia i llibertat”, ha dit la líder de Sumar després de votar a l’Escola d’Enginyers de Mines de Madrid.

Díaz ha reivindicat el dret a vot i ha subratllat que els ciutadans han de ser conscients que “no ha caigut del cel” i que “s’ha lluitat molt per poder votar en llibertat”. “Ens hi juguem molt. Són les eleccions més importants per a la gent de la meva generació. Ens hi juguem la pròxima dècada”, ha insistit.

La candidata de Sumar-En Comú Podem Aina Vidal ha anat a votar cap a les 11.00 hores d’aquest diumenge i ha animat la ciutadania a fer el mateix pensant “en la gent que estima, el món on viuen i els barris”. La cap de llista dels comuns per Barcelona ha exercit el vot a la Institució Cultural del CIC al barri de Gràcia de Barcelona acompanyada dels seus pares.

Per a Vidal, aquestes eleccions generals són “probablement les més importants en una dècada” i ha confiat que a la seva candidatura li vagi “molt bé” i es pugui conformar “un govern decent”. “Si sortim tots, el resultat serà molt bo”, ha assegurat en declaracions a la premsa.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari