Citen a declarar Marta Rovira i set investigats més pel cas Tsunami el 22 de maig vinent

García Castellón demana localitzar a Itàlia un novè investigat perquè també declari

Marta Rovira

L’Audiència Nacional ha citat el pròxim 22 de maig la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i set investigats més pel cas Tsunami Democràtic’ perquè declarin per videoconferència des de Barcelona.

En concret, a més de Rovira, instal·lada a Suïssa des del 2018, el jutge instructor, Manuel García Castellón, cita Oriol Soler, Xavier Vendrell, Marta Molina, Jesús Rodríguez, Jaume Cabani, Oleguer Serra i Josep Lluís Alay.

L’ordre dictada pel magistrat ha transcendit l’endemà de les eleccions al Parlament de Catalunya. Castellón també ha acordat l’emissió d’una Ordre Europea d’Investigació a Itàlia perquè localitzi i prengui declaració, igualment per videoconferència, a Nicola Flavio Giulio Foglia, també investigat pel cas.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari