Presó provisional sense fiança per al detingut a Vic per matar la seva parella

La causa s'investiga per homicidi dolós amb agreujant de parentiu, i no consten antecedents de violència

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Albert Segura Lorrio, ACN)

El jutjat amb competències de violència sobre la dona de Vic (Osona) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut dissabte passat per matar la seva parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El jutjat va rebre aquest dilluns l’arrestat i la jutgessa va practicar diverses diligències, entre les quals la declaració dels cinc fills de la parella -quatre majors d’edat i un menor- i la del detingut. La causa queda oberta per homicidi dolós amb agreujant de parentiu, i no consten antecedents judicials de violència entre la parella.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte 11 de maig l’home, de 59 anys, relacionat amb la mort de la seva parella, desapareguda des d’almenys el 19 d’abril. En aquella data s’havia interposat una denúncia per la desaparició de la víctima. La detenció es va precipitar quan la policia va saber que l’investigat volia abandonar el país.

Amb la confirmació d’aquest cas, enguany hi ha hagut onze assassinats relacionats amb la violència de gènere a Catalunya. Segons el Departament d’Igualtat i Feminismes, es tracta de sis dones, dues criatures assassinades per violència masclista juntament amb la seva mare, i tres feminicidis vinculats amb finalitat de violència vicària.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari