Rufián defensa mantenir la taula de diàleg amb un hipotètic govern del PP

El candidat d'ERC el 23-J creu que "seria poc comprensible negociar només amb uns"

El candidat d'ERC al 23-J, Gabriel Rufián, en roda de premsa a l'Agència EFE (ACN)

El cap de llista d’ERC a les eleccions del 23-J, Gabriel Rufián, ha defensat mantenir la taula de diàleg amb un hipotètic govern espanyol presidit pel PP. “Seria poc democràtic i poc comprensible internacionalment dir que només negociem amb uns”, ha apuntat, en referència al PSOE. Durant la roda de premsa d’aquest dimarts a l’Agència EFE, Rufián ha argumentat que l’independentisme no pot carregar amb el que implicaria el fet de només poder negociar si governen els socialistes.

En aquest sentit, el candidat republicà ha assenyalat que, si es vol negociar “de govern a govern”, també cal intentar-ho si és el PP qui hi ha a la Moncloa. Rufián ha dit que és conscient que els populars el que volen és “empresonar” els independentistes en comptes de resoldre el conflicte, però creu que seria “poc democràtic” no mantenir la taula de diàleg.

D’altra banda, i l’endemà del cara a cara entre els candidats de PSOE i PP, Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo, Rufián ha subratllat que els socialistes han de respondre si estan disposats o no a investir el líder dels populars.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari