Un home intenta matar la seva exdona a cops de destral al Pont de Suert

Els fets van ocórrer en presència de la filla de sis anys, i l'autor ja ha ingressat a la presó

Capó d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant de la comissaria de Lleida (ACN)

Un home de 53 anys hauria intentat matar la seva exdona a cops de destral al Pont de Suert (Alta Ribagorça). Segons ha avançat el Segre i han confirmat els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc el dissabte, amb la presència de la filla d’ambdós, d’uns sis anys. La víctima va patir ferides greus quan es protegia de l’atac que anava dirigit al cap, i se la va haver de traslladar a l’Hospital Arnau de Vilanova.

El presumpte autor dels fets, veí del municipi ribagorçà, va ser detingut pels Mossos acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi i el jutjat de Tremp en va decretar dilluns l’ingrés a presó sense fiança a petició de la Fiscalia. El suposat agressor va sortir de permís de cap de setmana de l’hospital Santa Maria de Lleida, on estava ingressat per problemes psiquiàtrics.

Els fets van ocórrer dissabte pels volts de les set de la tarda, quan l’home va anar a l’edifici on viu la seva exparella i l’hauria atacat amb una destral. La policia sospita que es podria tractar d’una agressió premeditada, ja que l’home esperava a la dona amb la destral i quan va arribar se li va tirar a sobre i li va donar diversos cops amb l’eina. La dona va poder salvar la vida perquè es va protegir amb el braç, on té diversos talls de gravetat. La víctima i la seva filla van demanar socors i van aconseguir fugir, i els veïns que van sentir sorolls van avisar a la policia, que poc després va aconseguir detenir l’agressor i recuperar la destral.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari