Nogueras acusa Aragonès de fer una remodelació de govern “en clau de partit”

Junts creu que ERC "no ha sabut o no ha volgut llegir" els resultats del 28-M

    La diputada de Junts al Congrés Míriam Nogueras en una roda de premsa (ACN)

    Junts per Catalunya qüestiona la remodelació de govern de Pere Aragonès per la confecció de les llistes d’ERC a Madrid el 23-J. En una roda de premsa, la diputada de Junts al Congrés Míriam Nogueras ha acusat Aragonès fer relleus a l’executiu “en clau de partit i no de país”, i ha lamentat que el president hagi “perdut una oportunitat” per fer “un gir positiu” i “un canvi profund” a l’executiu.

    La diputada i futura candidata de Junts pel 23-J també ha considerat que ERC “no ha sabut o no ha volgut llegir” els resultats de les eleccions municipals ni reconèixer que la taula de diàleg “no ha donat cap resultat”.

    Arran de la sortida de Teresa Jordà del govern català per anar a la llista d’ERC a Madrid el 23-J, el president de la Generalitat ha optat per fer refer tres conselleries. David Mascort substituirà Jordà al capdavant d’Acció Climàtica i Agricultura, mentre que els titulars d’Educació, Josep González Cambray, i de Territori, Juli Fernández, seran rellevats per Anna Simó i Ester Capella, respectivament.

    (Visited 39 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari