Crítics de l’ANC suspenen la recollida de signatures per forçar eleccions al secretariat

El Col·lectiu Indesinenter acusa els càrrecs orgànics de dificultar-los el contacte amb els socis

Dolors Feliu, la presidenta de l’ANC
Dolors Feliu, la presidenta de l’ANC

El Col·lectiu Indesinenter, crític amb la cúpula de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha suspès la recollida de signatures amb què pretenia forçar una assemblea extraordinària per convocar eleccions a l’òrgan executiu d’aquesta entitat independentista, a partir d’una participació d’almenys el 5% dels socis.

Aquests crítics han denunciat que els càrrecs orgànics s’han negat a facilitar-los mitjans per poder-se posar en contacte amb els membres de l’entitat i s’han queixat de l’existència d'”irregularitats i errors” en la darrera assemblea general ordinària.

En particular, segons recull l’Agència Catalana de Notícies, es queixen per la “deficient” manera de gestionar la majoria d’esmenes al full de ruta aprovat i la “dificultat” en la votació, i asseguren que des de l’organització es van emetre missatges per “induir” els socials a votar en contra de les esmenes a la totalitat.

El Col·lectiu Indesinenter advoca perquè l’ANC, que ara presideix Dolors Feliu, canviï de lideratge perquè sigui “realment democràtic, assembleari i participatiu”.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari