Quins candidats mediàtics es presenten a les eleccions municipals?

Posa una cara famosa a la teva llista i esgarrapa algun vot, aquesta seria la idea. Sovint tanquen les llistes de manera simbòlica. Tots o quasi tots els partits incorporen algun mediàtic. És el cas, per exemple, de l’actor Joel Joan, que és l’últim nom de la llista de Junts per Altafulla. No és l’únic cas, la també actriu Vicky Peña s’ha sumat al projecte de Barcelona en Comú, ocupant el penúltim lloc, el número 41; a la mateixa llista, que encapçala Ada Colau, dos números més amunt, hi ha el televisiu Bob Pop. D’altra banda, l’actor Willy Toledo tanca simbòlicament la llista de Guanyem Badalona en Comú, que encapçala l’exalcaldessa Dolors Sabater presidenta del grup de la CUP al Parlament.

A Constantí, al Tarragonès, també es presenta un mediàtic, però en aquest cas com a candidat. Es tracta del bateria d’Els Pets, Joan Reig, que ha saltat dels últims llocs de la llista d’ERC a les passades eleccions a encapçalar la candidatura. Reig ha passat de patir per Constantí -“Tarragona m’esborrona, Constantí em fa patir…”- a voler ser l’alcalde del seu municipi.

També hi ha esportistes més o menys coneguts a les llistes catalanes. És el cas de l’exjugador de Bàsquet, Sergi Grimau, que acompanya el candidat de Junts per Lleida ocupant un destacat cinquè lloc de la llista. O l’exfutbolista Àngel Martínez, que ocupa la sisena posició del PSC a la llista per Girona.

Un altre exemple, i en aquest cas frustrat, és el de la cineasta Carla Simón, que havia d’anar com a independent en un lloc simbòlic de les llistes de Junts a Les Planes d’Hostoles, a la Garrotxa, però que finalment, i després de les crítiques que van generar la seva adhesió, es va desdir.

També hi ha el curiós cas de la famosa diputat per Barcelona del PP al Congrés, la madrilenya Cayetana Alvarez de Toledo, que tanca la llista del PP del Prat de Llobregat.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari