De quin ‘foc amic’ es defensa l’alcaldable de Junts a Badalona?

David Torrents
David Torrents

David Torrents, el candidat de Junts a l’alcaldia de Badalona, s’ha hagut d’esforçar les darreres hores davant la polèmica generada per les declaracions que havia fet aquest dimarts a la televisió municipal de Badalona, sobre les seves preferències entre els candidats d’ERC i el PP a la localitat.

L’alcaldable i secretari d’organització de Junts, després de dir que preferiria que el candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, governés si l’alternativa era el candidat d’ERC, Àlex Montornès, ha reiterat aquest dimecres que si depèn d’ell, Albiol no governarà, però que “jo NO regalaré els meus vots a canvi de res”.

De manera particular, Torrents ha reaccionat responent tuits de figures d’ERC com la portaveu, Marta Vilalta, que havia dit que votar-lo és votar Albiol, i l’exconsellera Dolors Bassa, que havia manifestat que “en campanya electoral surten els objectius reals i es coneix la gent”.

“Jo a Albiol no el faria ni president de l’escala de veïns”, ha respost a Vilalta abans de retreure a ERC que els seus vots no són a canvi de res “com els d’ERC a Madrid”.

L’alcaldable juntista, però, també ha respost un pota negra independentista com el cantautor Lluís Llach, proper a l’expresident català i fundador de Junts Carles Puigdemont, i també dirigent del Consell de la República.

“Caram, una altra bajanada. Aquesta vegada de Junts a una ciutat important. Els ciutadans no parem de rebre estupideses polítiques i per tots cantons”, havia lamentat Llach.

La rèplica de Torrents ha estat prou continguda, en comparació: “Benvolgut Lluís, jo a l’Albiol l’he combatut i ho continuaré fent!! Si és per mi, no serà alcalde, però jo no faré seguidisme d’ERC! Bona Nit, Lluís!!”.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari