El CIS dona un frec a frec entre Colau i Collboni el 28-M

Junts quedaria en tercera posició amb entre 8 i 9 regidors, i ERC cauria al quart lloc amb entre 6 i 7

Ada Colau i Jaume Collboni en un bar del mercat de la Boqueria (ACN)

La darrera enquesta del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) sobre les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, publicada aquest dijous, situa l’actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (Barcelona En Comú), com a guanyadora dels comicis en un frec a frec amb el candidat socialista, Jaume Collboni. Segons les dades del sondeig, Colau obtindria entre 11 i 13 regidors (actualment en té 10) mentre que Collboni n’aconseguiria entre 10 i 12 (ara en té 8).

El candidat de Junts, Xavier Trias, quedaria en tercera posició amb entre 8 i 9 regidors (actualment són 5), seguit d’Ernest Maragall (ERC), que cauria fins a la quarta posició amb entre 6 i 7 representants dels 10 que té actualment. El PP, amb Daniel Sirera com a cap de llista, seria el darrer partit a entrar a l’ajuntament, amb 2 o 3 regidors (ara en té 2).

Pel que fa a l’estimació de vot, el CIS atorga un 24,8% als comuns; un 22,5% al PSC; un 17,3% a Junts; un 13,2% a ERC; i un 7% al PP. La resta de formacions quedarien sense representació al consistori barceloní, ja que obtindrien menys d’un 5% dels vots: un 3,6% la CUP, un 3,4% Vox, un 2,3% Ciutadans i un 2,1% Valents.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari