El PSC preveu un “allau de denúncies” per les oposicions i no descarta demanar la dimissió de Vilagrà

Romero lamenta les "accions dilatòries" de la Mesa per "no exercir la responsabilitat" de retirar l'escó a Borràs

El líder de PSC, Salvador Illa, amb la portaveu del partit, Alícia Romero, abans del ple del Parlament (ACN, Bernat Vilaró)

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha avisat que hi pot haver un “allau de denúncies” per la decisió del govern de la Generalitat de repetir “massivament” les proves de les oposicions. En una entrevista a Ràdio Estel, Romero ha preguntat a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, en quins informes jurídics s’han basat per repetir les proves “massivament”. En aquest context, els socialistes no han descartat que el seu grup acabi demanant la dimissió de Vilagrà.

Alícia Romero ha explicat que el seu grup està “molest” pel fet que Vilagrà hagi fet una roda de premsa sobre el caos de les oposicions poques hores abans de comparèixer al Parlament.  “No descartem res, però no creiem que a la primera de canvi ho hàgim de demanar. Veurem com avança tot plegat”, ha dit sobre la possibilitat de demanar la dimissió de la consellera. I ha recordat que el PSC no té problemes en demanar dimissions o reprovacions de consellers quan la gestió ha estat un “desastre”, com ho han fet amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

La portaveu socialista també ha criticat que la Mesa del Parlament hagi “dilatat” la retirada de l’escó a Laura Borràs impulsant un recurs al Tribunal Suprem contra la decisió de la Junta Electoral Central (JEC).  Romero ha lamentat que aquest dijous el ple del Parlament, a proposta de la Mesa, hagi aprovat presentar recurs al Suprem contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs. Segons Romero, es tracta “d’accions dilatòries” per no exercir la responsabilitat. I ha recordat que ja fa nou mesos de la suspensió de Borràs i, per tant, de la situació d’interinitat a la presidència de la cambra catalana.

(Visited 4 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari