La família de la nena violada al Màgic de Badalona es muda per amenaces de mort

El consistori badaloní ajuda els pares i germans de la víctima amb els tràmits, el trasllat i el canvi de centre educatiu dels fills menors

  Façana del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

  La família de la nena d’onze anys que va ser víctima d’una violació grupal al centre comercial Màgic de Badalona el novembre passat marxarà de la ciutat per les nombroses amenaces de mort que rep per part de l’entorn dels presumptes agressors -un total de sis, actualment tots en llibertat-.

  Segons ha avançat la periodista Anna Punsí, el consistori badaloní ajuda la família de la víctima a través dels Serveis Socials per tal que puguin fer els tràmits necessaris per al trasllat i per al canvi de centre educatiu dels dos fills menors d’edat. El germà mitjà de la víctima va rebre amenaces de mort de l’entorn dels presumptes violadors dies després dels fets a l’institut, i aquest ha estat el detonant de la decisió de l’entorn de la menor.

  La mare de la nena ha hagut de deixar la feina per afrontar els tràmits judicials i acompanyar la víctima a la psiquiatra, alhora que per rebre ajuda ella mateixa. Al juny, la menor declararà davant la Fiscalia.

  (Visited 25 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari