La família de la menor violada a Badalona denuncia amenaces de mort

El cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels mateixos agressors

  Capçalera de la concentració celebrada a Badalona contra la violació en grup a una nena veïna de la ciutat (ACN, Gemma Sánchez)

  La família de la nena d’onze anys que va ser víctima d’una violació grupal per part de sis menors als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona, a mitjans de novembre de l’any passat, ha denunciat amenaces de mort. Un dels fills ha explicat al programa Planta Baixa de TV3 que el seu germà ha rebut missatges a través de Whatsapp per part d’un desconegut que li retreu que per culpa seva hi ha un noi tancat en un centre de menors.

  “Admet que no es coneixen, però que li fa pena i que per aquest motiu el matarà”, assegura, “sap on està la seva escola i li diu que a la sortida rebrà dues ganivetades”. Precisament, va ser aquest germà qui va descobrir què li havia passat a la nena. Per tot plegat, la família ha presentat una segona denúncia.

  En l’entrevista, el fill també assenyala que el cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels agressors. “El meu germà arriba i diu que li han explicat a l’escola que corre aquest vídeo”, sosté. De fet, lamenta que el seu germà va rebre “burles” per aquest motiu, i que un dels agressors el mostrava a diverses persones perquè se sentia “orgullós”. Actualment, els Mossos d’Esquadra investiguen els fets, i segons el jove, estan protegint el germà després d’haver estat el receptor d’aquestes amenaces per telèfon.

  El testimoni també admet que la seva família es troba en una posició “dura” i que s’ha plantejat mudar-se a una altra ciutat. També lamenta que aquesta situació “li podria haver passat a qualsevol noia”, i espera que el delicte tingui “conseqüències” pels responsables.

  (Visited 72 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari