Els Mossos investiguen tres agressions més al Centre Comercial Màgic de Badalona

Les denúncies se sumen al cas d'una nena d'onze anys que va ser violada per uns adolescents

Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

Els Mossos d’Esquadra tenen obertes tres noves investigacions per agressions sexuals presumptament ocorregudes al Centre Comercial Màgic de Badalona durant els darrers mesos, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat fonts policials a l’ACN.

Aquests tres casos se sumen al d’una nena d’onze anys que va denunciar haver estat víctima d’una violació grupal per part de diversos adolescents que l’havien tancat en uns lavabos del centre comercial a finals de l’any passat.

L’Ajuntament de Badalona ha anunciat que reforçarà la seguretat exterior i interior d’aquest recinte. Segons ha detallat el consistori, d’acord amb els Mossos d’Esquadra, s’ha previst desplegar un patrullatge policial a peu tant de Mossos com de la Guàrdia Urbana.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari