Els Mossos investiguen una presumpta violació grupal a una nena d’11 anys a Badalona

Els suposats agressors haurien amenaçat la nena amb un ganivet i l'haurien agredit sexualment

Vehicle dels Mossos
Vehicle dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra investiguen la presumpta violació grupal a una nena d’11 anys a Badalona. Segons ha avançat el programa Planta baixa de TV3, hauria passat el 19 de novembre i els agressors serien cinc joves menors d’edat.

La germana de la víctima explica que a la nena l’haurien violat en uns lavabos del centre comercial Magic. Els suposats agressors l’haurien amenaçat amb un ganivet, se l’haurien endut i l’haurien violat. La víctima va trigar dies a explicar-ho a la família.

La policia catalana ha identificat els presumptes agressors. En van detenir dos al febrer, de més de 14 anys. Un és en un centre en règim tancat, i l’altre està en règim de llibertat vigilada. La resta tenen menys de 14 anys i, per tant, són inimputables.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari