Aragonès troba inadmissible el fiasco de les oposicions

El president assegura que es corregiran els errors i proclama que "no poden tornar a passar"

Pere Aragonès

Foto: ACN, Bernat Vilaró

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reconegut aquest dimecres en seu parlamentària el desgavell que va tenir lloc aquest cap de setmana durant les oposicions d’estabilització d’interins.

“Els incidents són inadmissibles, no poden tornar a passar”, ha manifestant abans d’afegir que “el Govern està prenent mesures per determinar les responsabilitats i oferir les solucions com més aviat millor”.

El president català ha assegurat que es corregiran els “errors” i que “assumim responsabilitats” l’endemà de la destitució de Marta Martorell com a directora general de Funció Pública.

El cap de l’oposició i el líder del PSC, Salvador Illa, ha considerat que “una cosa és cometre errors i una altra el descontrol, la desorganització i la falta sistemàtica de direcció”. Aragonès s’ha defensat assenyalant que aquestes paraules són més adequades per definir el funcionament del servei de Rodalies.

Per la seva part, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha reclamat com “el més lògic” que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, dimiteixi.

Aragonès ha avançat que Vilagrà compareixerà per donar explicacions sobre les incidències a les oposicions en una comissió del Parlament, divendres vinent. A més, ha recordat que les formacions predecessores de Junts van “gestionar durant 10 anys la funció pública”, per la qual cosa, segons ha argumentat, “alguna responsabilitat deu tenir” aquest partit en l’alt nivell d’interinatge a l’administració catalana.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari