Iceta reclama “totes les explicacions” sobre el cas Negreira

El ministre de Cultura i Esports considera que el Barça ha de demostrar que un club de socis pot gestionar-se millor que una societat anònima esportiva

Foto: Maria Eugènia Gay (Twitter)

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ha reclamat “totes les explicacions” a qui pugui donar-les, i “més humanitat”, sobre el cas Negreira, relatiu als pagaments del FC Barcelona a José María Enríquez Negreira quan era el número dos del Comitè Tècnic d’Àrbitres.

En una intervenció a Barcelona Tribuna, aquest divendres, el ministre ha dit sobre aquest cas que “qui estigui lliure de pecat que llanci la primera pedra” i ha considerat que el FC Barcelona “té l’obligació de demostrar que un club de socis pot estar més ben gestionat que qualsevol societat anònima esportiva”.

“L’important és no desentendre’ns perquè això fa mal a l’esport, no només al futbol”, ha adduit Iceta sobre el fet que el govern espanyol, a través del Consell Superior d’Esports, s’ha persona com a acusació en el cas Negreira.

“Necessitem clubs potents i ben portats. No fiar-ho tot a l’Estat, espero que aquests 10 anys que hem estat de ‘bella dorment’ els recuperem, ho podem fer en tots els terrenys”, ha afegit desitjant màxima col·laboració amb la justícia per esclarir els fets.

(Visited 11 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari