Alves declara al jutjat que va tenir “sexe consentit” amb la denunciant de la violació

El futbolista reconeix per primer cop que va penetrar vaginalment la noia que l'ha demandat

    L'exfutbolista del Barça Dani Alves en una roda de premsa

    Foto: @FCBarcelona_es

    L’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves ha reconegut aquest dilluns per primer cop davant de la jutgessa que va penetrar vaginalment la noia que el va denunciar per haver-la violat a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre passat. El defensa brasiler ha assegurat que la relació va ser “sexe consentit” i que l’acostament va ser “mutu”, segons fonts jurídiques. A més, ha justificat que inicialment va mentir en les seves declaracions perquè estava “obsessionat” perquè la seva esposa no descobrís la infidelitat. Alves ha declarat durant mitja hora a petició seva al jutjat i ha respost a totes les parts.

    En un comunicat, la seva defensa ha assegurat que Alves ha dit al jutjat que “des del principi hi va haver interès i tensió sexual mútua”. Segons la versió del futbolista, ell i el seu amic cuiner van arribar a Sutton i els van col·locar a la taula 6, en una zona reservada on van habitualment per raons de seguretat. Van conèixer tres noies, entre elles la denunciant, i van parlar i ballar, “sobretot amb ella”. “En constatar la química que hi havia, el jugador li va proposar anar a un lloc més privat, mencionant el bany que hi havia just al costat”, explica el comunicat, que afegeix que “ella va accedir i van anar allà per separat i en van sortir per separat” i assegura que tot el que va passar al lavabo “va ser un acte lliure i voluntari”. “Van fer l’amor i no va dir en cap moment que parés”, assenyala l’escrit.

    Amb aquesta declaració, ja són quatre les versions que ha donat Alves sobre la presumpta violació per la qual està denunciat. Primer va dir que no coneixia la víctima, després que no va passar res al lavabo i, finalment, que va ser la jove qui va llançar-se a sobre d’ell i va fer-li una fel·lació. Ara, en la seva segona declaració davant la jutgessa, el brasiler ha admès per primer cop que la va penetrar. Sobre les mentides inicials, ha dit que la seva “única prioritat era salvar el seu matrimoni” i, preguntat per l’acusació, ha especulat que la noia el podria haver denunciat perquè “es va poder sentir ofesa o enfadada” en demanar-li “sortir per separat del bany i ser discrets, i no haver estat atent ni afectuós amb ella en concloure l’acte sexual”.

    Després de l’interrogatori, Alves ha tornat al centre penitenciari Brians 2, a Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat). La defensa del futbolista, però, preveu demanar la seva llibertat provisional en els pròxims dies. La instrucció de la causa està gairebé acabada i només falta l’exploració psicològica de la víctima, que la defensa d’Alves volia que la fes també un pèrit particular contractat per ell, fet que la jutgessa ha rebutjat.

    (Visited 11 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari