Les proves d’ADN desmunten totes les versions de Dani Alves

Va assegurar que la víctima li va fer una fel·lació, però el semen de l'interior de la vagina és seu

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

Les proves d’ADN han confirmat que el semen de l’interior de la vagina de la víctima correspon a Dani Alves. La conclusió desmunta la darrera versió del brasiler, en presó preventiva per violar presumptament una jove de vint-i-tres anys a un lavabo de la discoteca Sutton de Barcelona.

El futbolista va donar fins a tres versions diferents sobre la nit del 30 de desembre del 2022. L’informe de lesions de la víctima i les empremtes dactilars ja xocaven amb l’última versió que va oferir el jugador. I ara, segons publica El Periódico, les proves d’ADN han confirmat que l’últim relat és fals.

Alves havia assegurat a la jutgessa que la víctima li va fer una fel·lació, però també se li van recollir restes d’esperma a l’interior de la vagina i ara s’ha confirmat que són seves. De fet, els Mossos ja van comprovar que les empremtes de les parets del lavabo encaixaven amb les posicions que Alves hauria adoptat per agredir-la.

A la noia la van atendre a l’Hospital Clínic, on li van fer un examen forense, on es van recollir mostres biològiques dels seus genitals. En aquelles proves van aparèixer restes de semen i líquid espermàtic a la seva roba interior.

(Visited 145 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari