Alves fitxa Cristóbal Martell, l’advocat de Messi i els Pujol

L'advocat defensor té l'encàrrec prioritari de revertir la presó preventiva de l'exjugador del FC Barcelona

Cristobal Martell

Dani Alves ja té nou advocat. L’escollit és Cristóbal Martell, de Martell Advocats, un conegut penalista que també ha portat la defensa d’altres casos mediàtics. Per exemple, defensa la família de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, o va ser l’advocat de també jugador de futbol, Leo Messi, en les seves causes contra Hisenda.

Martell, que compartirà defensa amb l’advocada que ja tenia el jugador, assumeix el cas amb l’encàrrec prioritari de revertir la presó preventiva d’Alves, que és a la presó des de divendres.

Així que l’equip de Martell analitzi la causa, els indicis que hi ha contra el jugador i l’escrit de la jutgessa per dictar presó preventiva presentarà un recurs contra aquesta decisió i probablement demanarà tornar a declarar per posar ordre a la versió d’Alves.

D’una banda, per donar una explicació coherent amb les proves, i de l’altra, per rebatre els arguments sobre el risc de fugida. A partir d’aquí l’Audiència de Barcelona decidirà si corregeix la jutgessa o si confirma la seva decisió.

Martell és un advocat conegut per la seva habilitat per aconseguir pactes amb les acusacions en diferents procediments, com és el cas de Messi. En el cas d’Alves, però, la víctima ja ha renunciat a rebre una indemnització.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.