L’Audiència de Barcelona manté Dani Alves en presó provisional

Els magistrats rebutgen el recurs amb què la defensa reclamava la llibertat provisional per a l'exfutbolista del Barça, acusat de violació

Dani Alves, exjugador del FC Barcelona.

L’Audiència de Barcelona ha decidit aquest dimarts mantenir el futbolista Dani Alves en presó provisional sense fiança, com havien demanat tant l’acusació particular com la Fiscalia, per la presumpta comissió d’una agressió sexual el passat 30 de desembre, a la discoteca Sutton de Barcelona.

La secció tercera ha desestimat el recurs d’apel·lació amb què la defensa havia reclamat la llibertat provisional fins a la celebració del judici per a l’exfutbolista del FC Barcelona, que va ingressar a la presó de Brians 2 el passat 20 de gener per ordre del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona.

L’advocat Cristóbal Martell havia proposat l’adopció de mesures cautelars, com una fiança, la retirada del passaport o l’ús d’una polsera per controlar els moviments d’Alves, però aquestes possibilitats han estat desestimades pels magistrats.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari