Els comuns asseguren que Catalunya tindrà “un paper central” a Sumar

El portaveu del partit afirma que hi haurà "més incorporacions" a la nova candidatura de Yolanda Díaz

Joan Mena

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha assegurat que Catalunya tindrà “un paper central” a Sumar, la nova candidatura liderada per Yolanda Díaz. En una roda de premsa Mena havalorat “l’àmplia presència” dels comuns a l’acte de presentació del projecte aquest cap de setmana i ha insistit que Catalunya “ha de ser un motor de transformació de l’Estat”.

Davant l’absència de dirigents de Podem a la presentació, Mena ha afirmat que no té “cap dubte” que hi haurà “més incorporacions” a la candidatura. En aquesta línia ha dit que cal anar “més enllà” d’unir l’esquerra i que cal “unir tothom que comparteix uns objectius comuns de transformació”.

El portaveu de Catalunya en Comú s’ha mostrat convençut que abans de les eleccions generals hi haurà acord i ha augurat que el de Yolanda Díaz serà “un projecte unitari de tota l’esquerra del país”.

Després de la presentació del projecte, Mena ha afirmat que “Sumar és imparable i Yolanda Diaz també”. El portaveu ha afegit que l’objectiu de les pròximes eleccions generals no és només revalidar el govern de coalició, sinó “liderar-lo”.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari