Els Mossos investiguen una agressió sexual a la discoteca Titus de Badalona

Segons la denúncia de la víctima, un jove de 19 anys, els fets van ocórrer als lavabos del local d'oci nocturn

  Entrada de la discoteca Titus de Badalona

  Un jove de 19 anys ha denunciat als Mossos d’Esquadra una agressió sexual que hauria tingut lloc als lavabos d’homes de la discoteca Titus de Badalona. Segons ha avançat Metrópoli Abierta, els fets van ocórrer a principis de març, la primera vegada que la víctima anava al local d’oci nocturn.

  El gerent i propietari de la discoteca, Ramón Fonollà, ha explicat al mitjà citat que les càmeres de seguretat van captar el jove accedint als lavabos sol. Una hora després, la víctima va sortir i va explicar a les seves amigues el que havia passat, sense avisar dels fets al personal de seguretat. “Va ser un dels vigilants qui va apropar-se a ells perquè els va veure afectats i els va preguntar si havia passat alguna cosa”, ha assenyalat Fonollà. En aquest moment, va activar-se el protocol pertinent.

  El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va presentar-se al local, però els Mossos, segons el gerent, no ho van fer perquè deien “que el noi havia d’anar a comissaria a presentar la denúncia”. Actualment, la policia catalana està investigant els fets.

  (Visited 112 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari