Els Mossos investiguen més casos d’agressions sexuals al Màgic de Badalona

Segons avança TVE, almenys un dels casos seria una violació grupal a una menor de 16 anys

  Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

  Els Mossos d’Esquadra investiguen més casos d’agressions sexuals al centre comercial Màgic de Badalona. Segons ha avançat TVE, almenys un d’aquests casos seria una violació grupal a una menor d’edat, com va ocórrer el passat mes de novembre a una altra nena d’onze anys al mateix centre comercial.

  Pel que fa al cas avançat pel mitjà citat, els fets haurien passat l’agost passat, quan la víctima, que ara té 17 anys, en tenia 16. Segons va denunciar, la van intimidar i la van obligar a fer fel·lacions als lavabos del Màgic.

  La policia catalana està investigant si aquest cas té alguna relació amb el de la nena d’onze anys. D’altra banda, un col·lectiu de mares de Badalona que assegura que són almenys tres les menors que han patit violacions grupals als lavabos del centre comercial ha convocat una roda de premsa per a demà dimarts.

  (Visited 39 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari