Ada Colau tira de ‘celebrities’ per reforçar la seva candidatura

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està centrant la seva precampanya per a les eleccions municipals en demostrar que són molts els que volen que repeteixi en el càrrec. Sap que la seva victòria no està gens clara, i qualsevol persona referent que li doni suport públicament pot ajudar-la a convèncer els barcelonins que el que més els convé és mantenir-la a l’alcaldia.

És per això que Colau porta un parell de caps de setmana organitzant actes amb una desfilada de ‘celebrities’, majoritàriament no residents a Barcelona, que demanen suport per a la seva candidatura i es mostren encantats amb l’alcaldessa. El Gran Wyoming, Bob Pop, Samantha Hudson o Roy Galán ja han compartit escenari amb la candidata de Barcelona en Comú a la reelecció. Als actes es barreja actualitat, humor, música, política i, sobretot, imatges de Colau envoltada de cares conegudes referents artístics de l’esquerra. El que està per veure, però, és que aquestes mostres de suport siguin realment un revulsiu entre la ciutadania de la ciutat i acabi arrossegant els vots que necessita Ada Colau per a seguir sent alcaldessa.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari