Com ha variat el repartiment de diners en publicitat de l’Ajuntament de Barcelona?

Ajuntament de Barcelona

Mentre que el Grup Godó i Premsa Ibèrica, amb La Vanguardia i El Periódico al capdavant, respectivament, s’han mantingut com els grups de comunicació més beneficiats els últims anys pel que fa als diners que l’Ajuntament de Barcelona dona als mitjans per la publicitat institucional, altres mitjans han experimentat variacions.

Així, segons les dades consultades per EL TRIANGLE sobre els dos últims anys, el 2022 el consistori barceloní va afegir al llistat de mitjans la plataforma Playground, que va endur-se 44.322 euros; l’Agència Catalana de Notícies (ACN), que va obtenir 15.074 euros; el digital de Betevé, mitjà públic de Barcelona, que va fer-se amb 11.608 euros; i el digital del diari Marca (3.465 euros).

També destaquen el digital Línia i els diversos digitals de barri del mateix grup (Ciutat Vella, Eixample, Les Corts i Nou Barris), que el 2021 no van obtenir res per a les versions digitals, però el 2022 s’han endut, en conjunt, 19.257 euros. D’altra banda, el 2022 els digitals Canal Comer (Grup Godó), Arrels (Abacus), El Temps, i les webs del 3/24 i el Super 3 van quedar-se sense diners en publicitat institucional de l’ajuntament.

Pel que fa a les revistes, el 2022 van afegir-se a la llista del consistori barceloní la revista d’elDiario.es (69.432 euros), el quadern d’El País (4.235 euros) i l’Ara Emprenem (4.078 euros). Per contra, van desaparèixer del llistat The EconomistViajar (Premsa Ibèrica), Arrels (Abacus) i Descobrir Catalunya (Abacus). Amb relació a la televisió, l’any passat el 3/24 i el Super 3 / 33 també van deixar de figurar com a beneficiaris de publicitat institucional de l’ajuntament.

(Visited 156 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari