Junts jura que no té res a veure amb CDC, però no cola

Junts per Catalunya ha rebutjat sempre ser l’hereu natural de Convergència i de CiU, i mai ha volgut ser la nova marca de l’espai de Jordi Pujol, Artur Mas i tants altres. El seu trencament amb el PDECat va ajudar a refermar aquesta idea que Junts era una cosa nova, de cap manera lligada a la Convergència de tota la vida, malgrat tenir a dins gran part d’aquell partit, compartir molts dels seus votants i haver aixoplugat el PDECat fins fa quatre dies.

Però la setmana passada el portaveu de Junts, Josep Rius, va dir en roda de premsa que el partit estudiava accions judicials per l’operació Catalunya, i ho justificava assegurant que va “alterar” els resultats de les candidatures de la CiU d’Artur Mas i Xavier Trias el 2012 i el 2015. O s’és hereu per a tot o no s’és per a res. Això d’ara és contradicció pura.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari