Duran i Lleida ha estat escollit nou president de la patronal espanyola dels supermercats

L'antic dirigent d'Unió substituirà al també expolític Antonio Garrigues Walker

Josep Antoni Duran i Lleida

L’exdiputat i antic líder d’Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha sigut escollit com a nou president de la patronal espanyola de supermercats Asedas. Segons ha confirmat l’organització aquest dijous, la junta directiva l’ha designat en substitució d’Antonio Garrigues Walker, també expolític, en el seu cas del Partit Reformista.

Des de la patronal, que representen el 75% de la superfície de distribució alimentària, han destacat “la gran trajectòria personal i professional” de Duran i Lleida. “Aportarà a la defensa d’interessos tan amplis com els que representen les empreses d’Asedas una experiència i visió que els ajudarà a continuar servint la societat”, han indicat. També han ressaltat la seva defensa del “diàleg” i el consens.

Per part seva, Duran i Lleida ha reivindicat la importància de la distribució alimentària de proximitat representada pels supermercats d’Asedas com un sector creador d’ocupació i riquesa, “fonamental per a la vertebració territorial d’Espanya” i “essencial per a la vida quotidiana dels ciutadans”.

“La figura de Duran i Lleida representa -en opinió de les empreses- no només els valors que intenten inspirar les decisions d’Asedas des de la seva fundació, fa més de vint anys, sinó també els seus objectius presents”, ha indicat l’associació en un comunicat.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari