La ‘rave’ de Muntayola (Osona) preocupa pel risc d’incendi

Els organitzadors de la 'rave' han assenyalat que la festa té lloc en aquesta àrea perquè no tenen "cap altre lloc" on fer-la

La ‘rave’ de Muntanyola (Osona) que hauria començat el divendres 10 de març, continua aquest diumenge al matí i els Mossos d’Esquadra controlen els accessos per evitar que hi arribin més participants i per garantir que no surti cap assistent que pugui generar cap perill ni perjudici a altres ciutadans. Els organitzadors han assegurat que la seva intenció és marxar el diumenge al vespre.

Entre 150 i 200 persones –i uns 50 vehicles- hi són a la festa il·legal a la zona del Pla del Vilar. L’alcalde del municipi, Carles Morera, ha expressat la preocupació perquè es pugui produir un incendi: “Ens amoïna que la festa s’estigui celebrant a l’indret més sec del municipi”.

Segons ha relatat Morera, la ‘rave’ s’està fent en un indret “aïllat” i “relativament sec” de Muntanyola. “El vent no acompanya i ahir va fer força vent i avui també. Tenim un problema greu d’incendis“, ha insistit. Ha obert la porta a “altres mesures” més enllà del control d’accessos “si això s’allarga”.

Els organitzadors de la ‘rave’ han assenyalat que la festa té lloc en aquesta àrea perquè no tenen “cap altre lloc” on fer-la. Han garantit que quan l’aixequin l’indret quedarà “súper net”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari