Albiol carrega contra Guijarro i recorda la seva imputació per prevaricació urbanística

L'exalcalde de Badalona critica les "lliçons" de l'actual batlle, que treu ferro a la seva causa

  L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (ACN, Albert Segura)

  El candidat del PP a Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat en un vídeo a Twitter que veu “sospitós” que la Fiscalia li demani presó pocs mesos abans del 28-M. Alhora ha retret a l’alcalde actual, Rubén Guijarro (PSC), que ell també té una investigació judicial pendent, en aquest cas per una qüestió urbanística de quan era regidor d’aquesta cartera a Badalona. “Sembla que l’alcalde socialista de Badalona va donant lliçons sobre mi a les televisions, però ha oblidat que ell ha estat imputat per prevaricació urbanística amb pena de presó d’1 a 4 anys”, ha escrit el popular a Twitter. “Havíem respectat la presumpció d’innocència, a veure què diu ara sobre ell mateix”, ha afegit.

  En declaracions a El Periódico, Guijarro ha tret ferro a la causa i ha assegurat que n’ha demanat l’arxivament. L’alcalde ha considerat que el seu rival del PP deu tenir “mala consciència” per “enterbolir d’aquesta manera”, i sobre la qüestió judicial ha indicat que es tracta d’una “controvèrsia en un criteri de l’organització”. Alhora ha afegit que “no hi ha escrit d’acusació, ni d’obertura de judici oral, com sí que li passa a ell”, en al·lusió a Albiol.

  La Fiscalia demana a Albiol dos anys i deu mesos de presó i deu anys d’inhabilitació per permetre la instal·lació de dues antenes de telefonia mòbil sense llicència a la comissaria de la Guàrdia Urbana quan era alcalde de Badalona. Pel que fa al cas de Guijarro, segons El Periódico se centra en la tramitació d’uns expedients relatius a l’ús d’uns horts i unes obres presumptament sense permisos a la Serralada Marina, espai natural protegit.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari