Guijarro es compromet a despolititzar la Guàrdia Urbana de Badalona post-Albiol

El nou alcalde manté la unitat Omega, recuperada pel seu antecessor, i anuncia inversions pendents per 2,4 ME

Rubén Guijarro, l'alcalde de Badalona,
Rubén Guijarro, l'alcalde de Badalona,

Foto: PSC

Rubén Guijarro (PSC), el flamant alcalde de Badalona, s’ha compromès a despolititzar la Guàrdia Urbana de Badalona en la seva primera visita oficial a aquest cos policial des que va prendre possessió del càrrec, durant la qual també ha confirmat que mantindrà la unitat Omega, que va recuperar el seu antecessor a l’alcaldia, Xavier García Albiol (PP).

En la línia del seu discurs de presa de possessió, amb què va avançar que defugirà “del circ mediàtic i de l’escàndol”, Guijarro també ha anunciat que recuperarà inversions no executades per un valor de 2,4 milions d’euros, per fer accessible la comissaria de la policia local del Turó d’en Caritg i per digitalitzar la sala de comandament, amb l’objectiu que els agents puguin desenvolupar les seves funcions “lluny dels focus”.

Pel que fa a Omega, la unitat policial d'”intervenció immediata” contra la inseguretat ciutadana creada i recuperada per Albiol -i, entremig, dissolta pel govern municipal de Dolors Sabater (Guanyem Badalona en Comú)-, Guijarro ha considerat que és necessària i que ha estat qüestionada per motius “partidistes”, en referència als partits que van donar suport a la moció de censura amb què va desbancar Albiol.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari