Guijarro es compromet a despolititzar la Guàrdia Urbana de Badalona post-Albiol

El nou alcalde manté la unitat Omega, recuperada pel seu antecessor, i anuncia inversions pendents per 2,4 ME

Rubén Guijarro, l'alcalde de Badalona,
Rubén Guijarro, l'alcalde de Badalona,

Foto: PSC

Rubén Guijarro (PSC), el flamant alcalde de Badalona, s’ha compromès a despolititzar la Guàrdia Urbana de Badalona en la seva primera visita oficial a aquest cos policial des que va prendre possessió del càrrec, durant la qual també ha confirmat que mantindrà la unitat Omega, que va recuperar el seu antecessor a l’alcaldia, Xavier García Albiol (PP).

En la línia del seu discurs de presa de possessió, amb què va avançar que defugirà “del circ mediàtic i de l’escàndol”, Guijarro també ha anunciat que recuperarà inversions no executades per un valor de 2,4 milions d’euros, per fer accessible la comissaria de la policia local del Turó d’en Caritg i per digitalitzar la sala de comandament, amb l’objectiu que els agents puguin desenvolupar les seves funcions “lluny dels focus”.

Pel que fa a Omega, la unitat policial d'”intervenció immediata” contra la inseguretat ciutadana creada i recuperada per Albiol -i, entremig, dissolta pel govern municipal de Dolors Sabater (Guanyem Badalona en Comú)-, Guijarro ha considerat que és necessària i que ha estat qüestionada per motius “partidistes”, en referència als partits que van donar suport a la moció de censura amb què va desbancar Albiol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.