Malestar a Junts per l’actitud de Laura Borràs

El judici contra la presidenta de Junta, Laura Borràs, pels contractes que es van produir mentre era directora de la Institució de les Lletres Catalanes l’ha deixat fora del joc polític durant unes setmanes. Malgrat els seus esforços per evitar-ho, la seva imatge ha quedat tocada després d’escoltar com la l’acusaven excol·laboradors seus i els que haurien sigut còmplices en les presumptes irregularitats dels contractes. Després de les jornades del judici, Borràs ha intentat tornar amb força a l’escena política, carregant durament contra ERC, el Govern i el president, Pere Aragonès, i acusant els republicans de totes les traïcions possibles.

Des de JxCat, diversos sectors consideren que algú com ella, amb un futur judicial més que incert i una autoritat política minada, no hauria de ser qui copés tots els titulars de JxCat. I a més, el missatge que destil·la és d’atac frontal i ràbia absoluta contra ERC, cosa que trenca tots els ponts amb pràcticament l’únic possible soci de Govern a qui Junts pot aspirar si vol tornar a tocar poder a Catalunya. És per això que aquestes veus, entre les que hi ha dirigents de molt de pes, intenten parar els peus a Borràs o, com a mínim, que moderi el to i el missatge. La batalla interna no ha esclatat del tot, però la sentència de Borràs podria ser el detonant.

 

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Malestar a Junts per l’actitud de Laura Borràs”

Feu un comentari