Trias acusa Colau de buscar “un gran col·lapse” a l’Eixample

El polític indica que el gran error de l'alcaldessa "ha estat convertir l'Eixample en un impossible"

Xavier Trias
Xavier Trias

L’alcaldable de Junts per Catalunya a Barcelona en les eleccions municipals 2023, Xavier Trias, es mostra molt crític amb la gestió al carrer de l’actual govern municipal, encapçalat per l’alcaldessa Ada Colau, i de manera especial pel que fa a la implementació del model Superilla al districte de l’Eixample.

Trias ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a Onda Cero, que “el gran error de Colau ha estat convertir l’Eixample en un impossible”. El candidat de Junts ha acusat l’alcaldessa de “suprimir els xamfrans, de manera que ara la càrrega i descàrrega es fa al mig del carrer” i que això, “crea el que crec que ella busca, un gran col·lase“. Trias ja ha avançat que caldrà “revertir-lo”.

D’altra banda, ha recordat que la ciutat “ha perdut en coses que la posaven en bon lloc, érem la capital del disseny, del posa’t guapa i de la seguretat” i ara “Barcelona ja no és la capital del disseny, bruteja, i no és que sigui insegura, però la percepció és que ho és, i això ho hem de revertir”.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari