Tres detinguts i dos alliberats en un segrest a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han acordonat el carrer Amigó

Un dels detinguts surt de l'edifici custodiat per la policia

Dues persones alliberades i tres detinguts. Aquest és el resultat de l’operació policial que durant hores ha aixecat gran expectació a la part alta de Barcelona. Entre les sis de la tarda i les nou del vespre, un gran desplegament de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana ha tallat el carrer Amigó, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

A les 17.10 de la tarda, una trucada al telèfon d’emergències 112 ha alertat d’un possible segrest al carrer Amigó. La policia ha acordonat el carrer entre els carrers Marià Cubí i Laforja, a l’altura del número 39.

Els Mossos han activat els negociadors de la Unitat de Segrestos i Extorsions i s’ha establert un dispositiu entorn del domicili. A les vuit de la tarda han obert negociacions amb les persones que es trobaven al domicili però, segons la policia, no han donat fruits.

Un quart d’hora més tard, els agents del Grup Especial d’Intervenció, els GEI han aconseguit entrar a l’edifici a cops de mall. Els agents han alliberat dues persones retingudes contra la seva voluntat i han detingut 3 persones presumptament relacionades amb els fets.

(Visited 154 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari