Fi de la mascareta al transport la setmana que ve o la següent

Ho ha anunciat Fernando Simón, director del CCAES del ministeri de Sanitat del govern espanyol

Un home amb mascareta al metro

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat (CCAES), Fernando Simón, ha assegurat que la fi de les màscares en el transport públic arribarà “aviat” i en un termini “molt curt” de temps, per a “la setmana que ve o la següent”.

“La decisió no és meva, únicament, i les propostes venen dels tècnics, els experts i les comunitats autònomes“, ha assenyalat des de Saragossa, on participa en un acte. Les paraules arriben dies després que algunes informacions ja avancessin que aquesta mesura podria deixar de ser obligatòria al febrer.

Fins ara, la recomanació de la ponència d’alertes era mantenir-les per prudència fins que s’acabés la temporada d’infeccions agudes, aproximadament al març, i en espera de l’impacte que pogués tenir l’esclat de contagis a la Xina després de l’abandonament de l’estratègia covid zero.

Però les últimes setmanes han reprès el debat -que encara continua- davant l’estabilitat de la situació epidemiològica a Espanya, que les festes de Nadal no ha alterat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.