La justícia investiga contractes municipals del govern Trias en el cas Triacom

Els Mossos i la Guàrdia Civil sospiten de set contractes en aquesta derivada del cas del 3%

Xavier Trias i Antoni Vives
Xavier Trias i Antoni Vives

L’Audiència Nacional ha enfocat la seva investigació sobre l’afer de Triacom, una derivada del cas del 3%, en almenys set contractes signats per la productora audiovisual Triacom amb l’Ajuntament de Barcelona durant l’etapa de govern de l’alcalde Xavier Trias (2011-2015), publica El Periódico citant documentació del cas.

Segons la mateixa informació, el Jutjat Central d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional ha acordat aquest 17 de gener requerir a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) la seva col·laboració per analitzar documentació proporcionada per FCC i aquests set contractes de Triacom amb el consistori, vinculats amb el 010, la línia telefònica d’informació al ciutadà.

Informes elaborats pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, afegeix El Periódico, xifren en 218.444 euros l’import de les factures girades per la productora a l’ajuntament els anys 2012, 2014 i 2015. A més, reflecteixen els dubtes dels investigadors sobre l’autenticitat de factures emeses per les empreses Inversiones OCS, Emocional Base i Interiorismo a Triacom pel concepte de “producció executiva en projectes 010 i 012”.

De fet, consideren que Oriol Carbó, exgerent de TV3 i responsable de Triacom, va usar aquestes tres empreses per desviar diners aconseguits per la productora.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.