Quina transició independentista fa més de dos anys que s’allarga?

Presentació de la Crida Nacional per la República
Presentació de la Crida Nacional per la República

La reconversió en fundació de la Crida Nacional per la República, el partit -mai presentat a unes eleccions- que van impulsar Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez. El 30 de setembre del 2020, va comunicar que un 94% dels seus associats van aprovar-la en una votació que, segons també va proclamar la mateixa Crida a Twitter, els havia reforçat per impulsar-se com a fundació.

Però des d’aleshores les novetats s’han fet esperar. Ha transcendit, el passat mes d’abril, que Jordi Sànchez en serà el director, però tot el que segueix mostrant el web oficial de la Crida és un missatge: “Estem fent la transició a la FUNDACIÓ”.

Poca cosa remarcable més se’n pot extreure, a banda del fet que, a la pestanya del navegador, el web no s’identifiqui com el de la Crida Nacional per la República, sinó que es denomina “Espai La Crida”, com ja va destacar aquesta secció.

A les xarxes socials, l’activitat es troba igualment congelada: els missatges més recents són un retuit de Toni Comín sobre una notícia de Vilaweb de l’octubre del 2021, a Twitter, i publicacions sobre la diada de Sant Jordi del 2020, a Facebook.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.