El PP recupera Daniel Sirera com a candidat a l’alcaldia de Barcelona

Ara ocupa el càrrec de cap de gabinet del líder dels populars a la Comunitat Valenciana

El PP ha decidit que el seu candidat a les pròximes eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona sigui Daniel Sirera, el qual ja va ser diputat popular al Parlament de Catalunya entre 1995 i el 2010. Va ser president del Partit Popular de Catalunya (PPC) durant un any, entre 2007 i 2008, després de la dimissió de Josep Piqué i abans del nomenament d’Alicia Sánchez-Camacho. Sirera també va ser senador per designació autonòmica i regidor a l’ajuntament barceloní.

Aquest dilluns, el comitè electoral del PPC ha de ratificar el nom de Daniel Sirera per a encapçalar la llista del partit de cara les municipals del pròxim 28 de maig, tot i que el president del PP, Alberto Núñez Feijóo ja hauria decidit que Sirera sigui el titular del partit per a competir per l’alcaldia de Barcelona, segons avança El Periódico.

Actualment, Sirera ocupa el càrrec de cap de gabinet del líder dels populars a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón. Anteriorment, va ocupar el càrrec de conseller del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, des de juliol del 2012 i fins al gener del 2022, a proposta del PP.

(Visited 170 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari