Raquel Sánchez anuncia un “pla de xoc” a Adif per millorar les Rodalies de Catalunya

La ministra de Transports insta la Generalitat a "fer els deures" i signar el contracte-programa amb Renfe

    La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

    Foto: @raquelsjimenez

    La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el Govern central posarà en marxa “un pla de xoc a Adif” per “corregir al màxim” les incidències que afecten la infraestructura de Rodalies de Catalunya. Sánchez ha afirmat que l’objectiu és “poder garantir el millor servei als catalans i catalanes”, i ha assenyalat que el pla també contempla “reforçar” el servei de manteniment.

    Preguntada per les avaries que han causat retards a Rodalies aquesta setmana, la ministra de Transports ha assegurat que l’executiu central està complint amb els compromisos adquirits, i ha indicat que el Govern català també té part de responsabilitat, ja que rebutja signar el contracte-programa amb Renfe. “Que la Generalitat faci els deures és important pel que fa a Rodalies. Hem demanat insistentment al Govern català que signi el contracte-programa amb Renfe, i no sabem per què insisteix a no fer-ho”, ha manifestat Sánchez.

    La ministra ha afirmat que “hi ha una oposició obstinada del Govern de la Generalitat per no complir la seva part, que garantiria també un millor funcionament del servei”, i ha assegurat que l’executiu espanyol “estem complint amb el pla de Rodalies”. En aquest sentit, Sánchez ha emfatitzat “l’esforç” del Govern central “per posar Rodalies al dia”, i ha destacat que “s’està fent més inversió que mai a Catalunya” i que “hem arribat al 40% més d’execució de la inversió respecte a l’any passat”.

    (Visited 109 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari