Renfe comprarà 101 trens més abans d’acabar l’any

69 seran de Rodalies de gran capacitat (fabricats per les companyies Stadler i Alstom) i 32 de Mitjana distància (produïts per CAF)

Trens de Rodalies de Catalunya a Arenys de Mar (Renfe)

Renfe comprarà 101 trens més de Rodalies i Mitjana Distància abans d’acabar l’any gràcies a l’autorització del Govern de Pedro Sánchez per incrementar el límit de deute en 879’3 milions d’euros.

Dels 101 trens que comprarà Renfe, 69 seran de Rodalies de gran capacitat (fabricats per les companyies Stadler i Alstom) i 32 de Mitjana Distància (produïts per CAF).

Aquesta compra forma part del pla de renovació de la flota previst al Pla Estratègic de la companyia. Renfe ja ha iniciat les converses amb els fabricants per concretar la compra dels trens. El Consell d’Administració signarà els contractes en les pròximes setmanes.

5.400 milions per renovar els trens de Renfe

El pla de renovació de la flota de Renfe supera ja els 5.400 milions d’euros. És una inversió en la qual participen quatre fabricants i que proporcionarà 519 trens nous d’Alta Velocitat, Rodalies, Mitjana Distància i Ample Mètric, a més de locomotores d’Alta Velocitat i Mercaderies.

Els nous trens seran molt més fiables i eficients, és a dir, serà necessària menys electricitat, segons ha explicat la companyia. L’empresa ha assegurat que el 80% de l’energia dels trens de Renfe és elèctrica i prové al 100% de fonts renovables.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari