Tercera jornada consecutiva de retards a Rodalies de Catalunya

Una avaria a les instal·lacions d'Adif entre Bellvitge i l'estació de Sants ha afectat gairebé una desena de línies

Tren de Rodalies

Per tercer dia consecutiu aquesta setmana, una incidència ha causat retards que han superat els 45 minuts en diverses línies de Rodalies de Catalunya. Segons s’ha informat, una avaria a les instal·lacions d’Adif entre Bellvitge i l’estació de Sants de Barcelona ha sigut la causa dels retards, que han afectat les línies R2, R2 Sud, R2 Nord, R11, R13, R14, R15, R16 i R17.

Adif ha pogut resoldre l’avaria, que ha tingut lloc a primera hora del matí, a quarts de 12 del migdia, i la previsió és que el servei pugui recuperar la normalitat progressivament. Diversos usuaris s’han queixat de la incidència a través de les xarxes socials, i han assegurat que en alguns casos els retards han sigut superiors a una hora.

Aquest dimarts i dimecres, una avaria en el Centre de Trànsit Centralitat (CTC) d’Adif, ubicat a l’Hospitalet de Llobregat, ja va provocar retards en les línies R1, R3 i R4 de Rodalies ambdós dies, fins que va ser solucionada.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari