Junts s’indigna perquè el Parlament no posa el pessebre

Borràs recorda que la cambra en va tenir el 2021 per primer cop i Torra reclama que "no s'oblidin del tió"

Laura Borràs, el desembre del 2021, contemplant el pessebre del Parlament

Diverses figures de Junts han expressat el seu rebuig al fet que el Parlament de Catalunya hagi prescindit enguany del pessebre nadalenc. La presidenta del Parlament suspesa i líder de Junts, Laura Borràs, ha recordat que tant l’arbre de Nadal com el pessebre van arribar l’any passat a la cambra “per primera vegada”, i ha lamentat que s’hagi prescindit del pessebre en aquesta ocasió.

Borràs, que ha agraït a la Federació Catalana de Pessebristes i al col·lectiu pessebrista de Castellar del Vallès “la cessió d’un naixement que és una tradició tan arrelada a casa nostra”, també s’ha fet ressò del comentari amb què Josep Lluís Alay, cap de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, ha titllat de ridícula la decisió. A més, la presidenta de Junts ha fet retuit d’un altre comentari indignat que ha afirmat que “els que han segrestat el Parlament fan bandera d’haver perdut les arrels”.

L’expresident de la Generalitat Quim Torra també ha manifestat el seu desacord amb el fet de prescindir del pessebre, que troba”patètic”. “Que tornin a posar el pessebre i no s’oblidin del tió”, ha manifestat després de comentar, amb ironia, que “espero que el següent pas sigui aprovar que es canvia la denominació a arbre de les Vacances d’Hivern”.

L’exconseller Josep Rull, per la seva part, ha reaccionat a la notícia escrivint a Twitter: “Quin nivell, mare de Déu. Estem molt malament…”.

(Visited 209 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari