Mor Jaume Camps, exdirigent de CiU, als 78 anys

Va ser diputat convergent set legislatures, des del 1980 fins al 2005, i va treballar com a vicepresident de l'Associació per a l'ONU a Espanya

Jaume Camps, exdiputat i exdirigent de CiU
Jaume Camps, exdiputat i exdirigent de CiU.

L’exdirigent i exdiputat de CiU, Jaume Camps i Rovira, ha mort a Barcelona als 78 anys el divendres 2 de desembre. Va néixer a Barcelona el 9 de novembre del 1944, es va llicenciar en dret per la Universitat de Barcelona i es va diplomar en estudis tributaris i financers.

Va formar part del Sindicat Democràtic d’Estudiants pel seu activisme polític. En el 1975 es va afiliar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), a la qual va representar a l’Assemblea de Catalunya i al Consell de Forces Polítiques de Catalunya. Va treballar com a vicepresident de l’Associació per a l’ONU a Espanya.

Va ser diputat de Convergència i Unió durant set legislatures, des del 1980 fins al 2005. En el 2004 va renunciar a l’escó i CiU li va proposar com a membre del Consell Consultiu de la Generalitat.

En el 2012 va declarar com investigat pel cas Millet per un suposat pagament de la constructora Ferrovial. Dos anys més tard, el jutge va arxivar el cas, perquè va argumentar que si hi hagués hagut delicte ja havia prescrit.

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari