El PDECat registra “Espai CiU”

La nova marca compta amb l'alcalde de Gallifa com a president i amb seu a la Diagonal de Barcelona

David Bonvehí, president del PDECat
David Bonvehí, president del PDECat

El PDECat, la formació hereva de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha registrat la marca “Espai CiU”, que remet a l’antiga federació formada per CDC i Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Convergència i Unió.

Les sigles es van inscriure al registre de formacions polítiques del Ministeri d’Interior dimarts de la setmana passada, segons ha avançat Efe, i la seu del partit és al número 441 de l’avinguda Diagonal de Barcelona, i amb l’alcalde de Gallifa (Vallès Occidental), Mateu Comalrena, com a president del nou partit.

Diversos dirigents del PDECat, com ara el seu president David Bonvehí, o Marc Solsona o Genís Boadella, ha parlat aquests dies de la necessitat de recuperar l’espai de CiU, sense acabar d’especificar quins seran els propers moviments.

D’altra banda, tal com explica EuropaPress, Bonvehí i la secretària general del PNC, Marta Pascal, van començar a refer les seves relacions personals abans de l’estiu, això va coincidir amb la crisi interna de Centrem, que va encapçalar fins a agost Àngels Chacón, exsecretària general del PDeCAT.

(Visited 138 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari