Investiguen Millet per ocultar ingressos i evitar indemnitzar el Palau de la Música catalana

Citen a declarar Millet i Montull per haver ocultat els ingressos del lloguer dels seus immobles embargats

Millet i Montull

Tornen a investigar Fèlix Millet per haver ocultat ingressos per indemnitzar el Palau de la Música. Un jutjat de Barcelona els ha citat a declarar a ell i a qui va ser la seva mà dreta, Jordi Montull, per ocultar els ingressos del lloguer dels seus immobles embargats i, així, evitar indemnitzar l’entitat cultural pels 23 milions espoliats.

Recordem que Millet compleix una condemna de nou anys i vuit mesos de presó i Montull, de set anys i mig per haver saquejat el Palau de la Música. Una entitat que, de moment, només ha recuperat nou d’aquests 23 milions.

Aquesta és la segona causa que s’obre als exresponsables del Palau per, presumptament, intentar esquivar la seva obligació d’indemnitzar el Palau de la Música: a Millet l’investiga un jutjat de Granollers per la desaparició de béns embargats a casa seva i Montull ja espera judici per haver ocultat els ingressos que cobrava pel lloguer d’una finca embargada.

El jutge també ha citat a declarar l’exdirectora financera Gemma Montull, filla de Jordi Montull, Mercè Mir i Clara i Laila Millet, filles de l’expresident del Palau, arran de la denúncia que els acusa a tots de maniobres per intentar frustrar l’execució de la sentència.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Investiguen Millet per ocultar ingressos i evitar indemnitzar el Palau de la Música catalana”

Feu un comentari