L’atur puja en 986 persones aquest novembre a Catalunya

La xifra de desocupats ha baixat en 20.840 persones respecte a l'any passat

Treballadora d'una empresa

L’atur ha crescut lleugerament a Catalunya en 986 persones durant el mes de novembre, xifra que representa un 0,28% més respecte a l’octubre, i se situa en un total de 348.982 aturats. No obstant això, segons les dades publicades pel Ministeri de Treball i Economia Social, el nombre de desocupats a la comunitat catalana ha baixat en 20.840 persones respecte al novembre de l’any passat.

En el conjunt d’Espanya, la xifra d’aturats ha disminuït en 33.512 persones -un 1,15% menys respecte al mes anterior- i és la segona millor dada d’un mes de novembre des del 2007. Malgrat la disminució que ha experimentat l’atur, el país espanyol és el segon de la Unió Europea (UE) que té una major taxa d’atur, amb un total de 2.881.380 persones aturades.

Amb relació a les afiliacions a la Seguretat Social, aquest novembre s’han destruït 155 llocs de treball. Tot i això, per vuitè mes consecutiu, la xifra mitjana d’afiliats es manté per sobre dels 20 milions de persones i se situa, concretament, en 20.283.631.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.