La vaga dels treballadors de Barça TV coincidirà amb el derbi català

La plantilla reclama condicions laborals "dignes" i denuncia el "menyspreu" de Telefònica

  Un presentador de Barça TV anuncia la vaga de la plantilla

  Foto: Barça TV

  La plantilla de Barça TV ha complert els seus advertiments i ha decretat el començament de mobilitzacions per aconseguir “un salari i unes condicions laborals dignes”. El comitè d’empresa, format per CCOO i la Intersindical, han sotmès aquest dimecres la decisió a debat, i el 100% dels treballadors han votat a favor d’anar a la vaga.

  Així doncs, segons ha anunciat la plantilla en un vídeo explicatiu publicat a les xarxes socials, el primer dia de vaga serà el pròxim 31 de desembre, i coincidirà amb el derbi que disputaran el Barça i l’Espanyol i amb el retorn de la Lliga després del Mundial de Qatar. Com ja va explicar EL TRIANGLE, els sindicats denuncien un empitjorament des que, el 2015, Telefònica va fer-se càrrec de la producció de Barça TV i del seu personal, i afirmen que els treballadors només han fet que perdre condicions laborals i salarials. Cada nova incorporació a la plantilla ho fa amb contractes pitjors, ja sigui pel salari base, per la categoria professional, per la manca d’especificació del lloc a cobrir, etc.”.

  Els empleats de Barça TV asseguren estar “farts del menyspreu de Telefònica” i assenyalen  les reduccions de sou i l’abús de la flexibilitat d’una plantilla sotmesa a llargues jornades de treball, inclosos els festius, sense que les nombroses hores extres exigides hagin estat remunerades. En aquest sentit, han advertit que volen iniciar el procediment per denunciar davant la Inspecció del Treball “vulneracions” que estarien atemptant contra els drets laborals dels treballadors.

  (Visited 94 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari