Lourdes Ciuró diu que Puigdemont va forçar la sortida de Junts del Govern

L'extitular de Justícia de la Generalitat afirma que l'independentisme "no em fa vibrar"

L’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró, afirma que va ser un retuit publicat per l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, el que va forçar la sortida de JxCat del govern del republicà Pere Aragonès.

En declaracions al Cafè d’idees de RTVE, L’exconsellera de Junts ha afirmat que “el qui va encapçalar, el qui va fer la força, va ser el president Puigdemont amb un retuit” d’una pilada del dirigent de Junts i diputat al Parlament, Josep Rius.

Lourdes Ciuró assegura que “l’entorn Puigdemont va ser el qui va marcar aquesta voluntat del president de sortir, que recordo que ja no volia entrar” a formar un govern de coalició amb ERC per a dirigir la Generalitat de Catalunya.

Ciuró, després d’afirmar que “sempre he sigut independentista” però que no ho he sigut “de sentiment”, ha reconegut que l’independentisme “no em fa vibrar”. En aquest sentit, l’extitular de Justícia assegura que “la gent que és independentista, n’és” i que “quan sortim de l’armari, no tornem a entrar”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.