Tres anys de presó per tenir més de 200 armes, algunes considerades de guerra

El fiscal i la defensa han pactat que es decomissin 15.100 euros procedents de la venda d'armament

Exposició d'armes confiscades al condemnat (DT)
Exposició d'armes confiscades al condemnat (DT).

La Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a un home a tres anys de presó per tenir més de 200 armes, algunes considerades de guerra. S’ha tingut en compte els atenuants de confessió i de dilacions indegudes.

El fiscal i la defensa han pactat que es destrueixi tot el material intervingut i que es decomissin 15.100 euros procedents de la venda d’armes. Segons la sentència va ser detingut el 14 de desembre del 2012 sobre les deu del matí a un control policial a l’autopista AP-2 a l’altura de Montblanc.

A l’habitacle de càrrega del vehicle en el qual viatjava, un Volkswagen Kombi, hi havia 14 pistoles (una d’elles de fabricació casolana), 10 revòlvers antics, quatre granades de mà buides i en perfecte estat d’ús, un rifle, un canó, 15 espases, 28 baionetes, 14 espasins, 43 navalles, 19 ganivets i 112 cartutxos.

A un expositor van trobar 370 cartutxos, dues baionetes, 24 llaunes amb munició i fulminant, una destral, una maça i tres projectils. A la part lateral de darrere hi havia tres pistoles, 350 cartutxos i 3.952 euros a una ronyonera.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.