Els grans bancs s’han sumat al pacte d’hipoteques després de resoldre les seves reticències

CaixaBank, Banc Sabadell, Banco Santander, BBVA, Bankinter i Ibercaja mostren el seu acord

Un caixer del Banc Sabadell

Els grans bancs espanyols han expressat la voluntat d’adherir-se al nou acord sobre hipoteques entre el govern espanyol i les patronals, encaminat a facilitar el pagament de les quotes als clients afectats per les pujades de l’Euribor. El govern calcula que donarà cobertura a un milió de famílies en incloure ampliacions de terminis, mancances i facilitats per passar de tipus variable a fix.

“Podem anunciar ja la voluntat d’adhesió de les principals entitats de l’AEB a l’acord que ja s’ha publicat aquest matí oficialment”, ha afirmat la presidenta de la patronal bancària, Alejandra Kindelán, en una trobada financera organitzada per Deloitte i ABC. “És una molt bona notícia, és un acord molt important per al sector, que mostra el seu compromís amb les persones”, va afegir.

CaixaBank, Banc Sabadell, Banco Santander, BBVA, Bankinter i Ibercaja mostren el seu acord després de resoldre les reticències inicials.

Kindelán ha explicat que l’acord arriba després de “dies intensos de col·laboració i negociació”. S’ha resolt un dels punts que més preocupava els bancs, que era el de l’efecte de les mesures sobre els seus balanços. “S’ha tingut sempre molt en compte el marc de supervisió i regularització per assegurar el mercat hipotecari”, va assenyalar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.